Ανάπτυξης ακινήτων

Επενδύοντας στην καλή γνώση της Ελληνικής Κτηματαγοράς και της ζήτησης κατοικιών ή επαγγελματικών εγκαταστάσεων, την γνώση των πολεοδομικών και χωροταξικών σχεδίων για μεγάλα τμήματα της Ελληνικής Επικράτειας, την εμπειρία της συνεργασίας με άλλες μελετητικές ομάδες και την καλή γνώση των διαδικασιών αδειοδότησης, η ΜΕΤΕΘ Α.Ε διαθέτει σήμερα τμήμα εκπόνησης μελετών Ανάπτυξης ακινήτων με τεχνογνωσία που καλύπτει που μεγάλο μέρος των απαιτήσεων του κλάδου αυτού

 Μέχρι σήμερα η ΜΕΤΕΘ Α.Ε έχει ήδη ολοκληρώσει αυτοτελώς ή σε συνεργασία με άλλους μελετητές, μελέτες:

Nafplio_Oikistiko-300x180

Επικοινωνία

Είπαν για εμάς

Στη Μετέθ, οι πελάτες μας αποτελούν την κινητήρια δύναμη πίσω από την προσπάθειά μας για συνεχή βελτίωση και αριστεία. Οι γνώμες τους αποτελούν τον πυρήνα της ανατροφοδότησής μας και μας ενθαρρύνουν να συνεχίσουμε να προσφέρουμε την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών στον κατασκευαστικό τομέα.

Καψάλης Χρήστος
Καψάλης Χρήστος
Read More
“ Συνεργάστηκα με την ΜΕΤΕΘ και εντυπωσιάστηκα από την μεθοδικότητα, την οργάνωση και τη συνέπεια των στελεχών της και το αποτέλεσμα της δουλειάς της, πολύ πάνω από τις αρχικές προσδοκίες μου.”
Μάρκος Καρακαλίδης
Μάρκος Καρακαλίδης
Read More
“ Η ΜΕΤΕΘ είναι μια κορυφαία κατασκευαστική εταιρεία. Τα στοιχεία ποιότητας, εμπιστοσύνης και δημιουργικότητας τους δίνουν τη δυνατότητα να ολοκληρώνουν με επιτυχία έργα υψηλών προδιαγραφών, με πρωταρχικό στόχο πάντα την ικανοποίηση του πελάτη..”
Χρήστος Δερμιτζάκης
Χρήστος Δερμιτζάκης
Read More
“ Η συνεργασία μαζί τους ήταν απλά άψογη, αποδεικνύοντας ότι είναι η ιδανική επιλογή για τέτοιου είδους έργα. Συνιστώ ανεπιφύλακτα την εταιρεία αυτή!.”