Εξοικονόμησης ενέργειας

Το τμήμα Ενεργειακών μελετών και Ενεργειακών Επιθεωρήσεων συγκροτήθηκε κατά τις αρχές του 2011  με ειδικευμένους στο αντικείμενο μηχανικούς (Μηχανολόγους, ηλεκτρολόγους, αρχιτέκτονες) και δραστηριοποιείται έντονα στα πλαίσια του Προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ΄οίκον»  για την ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών

Για το Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ΄οίκον» το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη, η ΜΕΤΕΘ συνήψε συμβάσεις συνεργασίας με την Τράπεζα Πειραιώς και την Εθνική Τράπεζα και διενήργησε κατά το 2011, περισσότερες από 500 Ενεργειακές Επιθεωρήσεις, εκδίδοντας τα αντίστοιχα Π.Ε.Α.

Σήμερα η ΜΕΤΕΘ Α.Ε είναι ο κύριος Ανάδοχος των Ενεργειακών Επιθεωρήσεων για τα ακίνητα της Τράπεζας Πειραιώς και της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ στη Β.Ελλάδα.

Επικοινωνία

Είπαν για εμάς

Στη Μετέθ, οι πελάτες μας αποτελούν την κινητήρια δύναμη πίσω από την προσπάθειά μας για συνεχή βελτίωση και αριστεία. Οι γνώμες τους αποτελούν τον πυρήνα της ανατροφοδότησής μας και μας ενθαρρύνουν να συνεχίσουμε να προσφέρουμε την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών στον κατασκευαστικό τομέα.

Καψάλης Χρήστος
Καψάλης Χρήστος
Read More
“ Συνεργάστηκα με την ΜΕΤΕΘ και εντυπωσιάστηκα από την μεθοδικότητα, την οργάνωση και τη συνέπεια των στελεχών της και το αποτέλεσμα της δουλειάς της, πολύ πάνω από τις αρχικές προσδοκίες μου.”
Μάρκος Καρακαλίδης
Μάρκος Καρακαλίδης
Read More
“ Η ΜΕΤΕΘ είναι μια κορυφαία κατασκευαστική εταιρεία. Τα στοιχεία ποιότητας, εμπιστοσύνης και δημιουργικότητας τους δίνουν τη δυνατότητα να ολοκληρώνουν με επιτυχία έργα υψηλών προδιαγραφών, με πρωταρχικό στόχο πάντα την ικανοποίηση του πελάτη..”
Χρήστος Δερμιτζάκης
Χρήστος Δερμιτζάκης
Read More
“ Η συνεργασία μαζί τους ήταν απλά άψογη, αποδεικνύοντας ότι είναι η ιδανική επιλογή για τέτοιου είδους έργα. Συνιστώ ανεπιφύλακτα την εταιρεία αυτή!.”