Οικολογική δόμηση – φωτοβολταϊκά

Η ριζική μεταβολή των συνθηκών που σχετίζονται με την κατασκευή και πώληση των κατοικιών, μόνιμης διαμονής ή παραθεριστικών και η παροχή σημαντικών οικονομικών κινήτρων για την απόκτηση κατοικιών χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης με εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος στη στέγη, επέτρεψε στην ΜΕΤΕΘ Α.Ε την αναζήτηση καινοτόμων κατασκευαστικών λύσεων με κύρια χαρακτηριστικά τον βιοκλιματικό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, την χρήση οικολογικών υλικών, την ταχύτητα της κατασκευής, την μείωση του κατασκευαστικού κόστους, την διασφάλιση υψηλού επιπέδου άνεσης των ενοίκων και την ελαχιστοποίηση της αναλισκόμενης ενέργειας.

Η ΜΕΤΕΘ Α.Ε διαθέτει ήδη στην αγορά αντιπροσωπευτικούς τύπους κατοικιών αυτής της «φιλοσοφίας» προσαρμοσμένους στα κλιματικά δεδομένα των ηπειρωτικών, παραθαλάσσιων και αστικών περιοχών ολόκληρης της χώρας.

Επικοινωνία

Είπαν για εμάς

Στη Μετέθ, οι πελάτες μας αποτελούν την κινητήρια δύναμη πίσω από την προσπάθειά μας για συνεχή βελτίωση και αριστεία. Οι γνώμες τους αποτελούν τον πυρήνα της ανατροφοδότησής μας και μας ενθαρρύνουν να συνεχίσουμε να προσφέρουμε την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών στον κατασκευαστικό τομέα.

Καψάλης Χρήστος
Καψάλης Χρήστος
Read More
“ Συνεργάστηκα με την ΜΕΤΕΘ και εντυπωσιάστηκα από την μεθοδικότητα, την οργάνωση και τη συνέπεια των στελεχών της και το αποτέλεσμα της δουλειάς της, πολύ πάνω από τις αρχικές προσδοκίες μου.”
Μάρκος Καρακαλίδης
Μάρκος Καρακαλίδης
Read More
“ Η ΜΕΤΕΘ είναι μια κορυφαία κατασκευαστική εταιρεία. Τα στοιχεία ποιότητας, εμπιστοσύνης και δημιουργικότητας τους δίνουν τη δυνατότητα να ολοκληρώνουν με επιτυχία έργα υψηλών προδιαγραφών, με πρωταρχικό στόχο πάντα την ικανοποίηση του πελάτη..”
Χρήστος Δερμιτζάκης
Χρήστος Δερμιτζάκης
Read More
“ Η συνεργασία μαζί τους ήταν απλά άψογη, αποδεικνύοντας ότι είναι η ιδανική επιλογή για τέτοιου είδους έργα. Συνιστώ ανεπιφύλακτα την εταιρεία αυτή!.”