Ιδιωτικά

Επί σχεδόν 3 δεκαετίες, η ΜΕΤΕΘ έχει πραγματοποιήσει έναν πολύ σημαντικό αριθμό ιδιωτικών έργων, έχοντας επενδύσει μέρος του  δυναμικού της στην δημιουργία υψηλού επιπέδου οικοδομικών συγκροτημάτων, κατοικιών ή επαγγελματικών χώρων στις περιοχές της Θεσσαλονίκης,  Χαλκιδικής, Σερρών και Μαγνησίας.

Σήμερα η δραστηριότητα αυτή χωρίζεται κυρίως σε 3 τομείς. Αφενός στην κατασκευή ιδιωτικών κτηρίων όπως πολυκατοικίες και ξενοδοχεία στον Νομό Θεσσαλονίκης, εν συνεχεία σε ιδιωτικά έργα αναβάθμισης κατοικιών, και τέλος στην κατασκευή και επίβλεψη αναβάθμισης βιομηχανικών χώρων ανά την Βόρεια Ελλάδα.

Kastoria-300x225

Επικοινωνία

Είπαν για εμάς

Στη Μετέθ, οι πελάτες μας αποτελούν την κινητήρια δύναμη πίσω από την προσπάθειά μας για συνεχή βελτίωση και αριστεία. Οι γνώμες τους αποτελούν τον πυρήνα της ανατροφοδότησής μας και μας ενθαρρύνουν να συνεχίσουμε να προσφέρουμε την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών στον κατασκευαστικό τομέα.

Καψάλης Χρήστος
Καψάλης Χρήστος
Read More
“ Συνεργάστηκα με την ΜΕΤΕΘ και εντυπωσιάστηκα από την μεθοδικότητα, την οργάνωση και τη συνέπεια των στελεχών της και το αποτέλεσμα της δουλειάς της, πολύ πάνω από τις αρχικές προσδοκίες μου.”
Μάρκος Καρακαλίδης
Μάρκος Καρακαλίδης
Read More
“ Η ΜΕΤΕΘ είναι μια κορυφαία κατασκευαστική εταιρεία. Τα στοιχεία ποιότητας, εμπιστοσύνης και δημιουργικότητας τους δίνουν τη δυνατότητα να ολοκληρώνουν με επιτυχία έργα υψηλών προδιαγραφών, με πρωταρχικό στόχο πάντα την ικανοποίηση του πελάτη..”
Χρήστος Δερμιτζάκης
Χρήστος Δερμιτζάκης
Read More
“ Η συνεργασία μαζί τους ήταν απλά άψογη, αποδεικνύοντας ότι είναι η ιδανική επιλογή για τέτοιου είδους έργα. Συνιστώ ανεπιφύλακτα την εταιρεία αυτή!.”