Συντήρησης & αποκατάστασης μνημείων και ιστορικών χώρων

Η ΜΕΤΕΘ Α.Ε διαθέτει εξειδικευμένο επιστημονικό δυναμικό και πλούσια εμπειρία στο αντικείμενο των Αναστηλώσεων.

Στο Ενεργητικό της εγγράφονται δεκάδες μελετών Συντήρησης – Αποκατάστασης ιστορικών κτιρίων στο Άγιο Όρος, κατά κύριο λόγο, αλλά και σε διάφορες περιοχές της Β.Ελλάδας.

Η εμπειρία αυτή, την κατατάσσει στις πρώτες, από άποψη τεχνογνωσίας στο αντικείμενο αυτό εταιρείες, πανελληνίως.

monastiri-1-300x254

Επικοινωνία

Είπαν για εμάς

Στη Μετέθ, οι πελάτες μας αποτελούν την κινητήρια δύναμη πίσω από την προσπάθειά μας για συνεχή βελτίωση και αριστεία. Οι γνώμες τους αποτελούν τον πυρήνα της ανατροφοδότησής μας και μας ενθαρρύνουν να συνεχίσουμε να προσφέρουμε την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών στον κατασκευαστικό τομέα.

Καψάλης Χρήστος
Καψάλης Χρήστος
Read More
“ Συνεργάστηκα με την ΜΕΤΕΘ και εντυπωσιάστηκα από την μεθοδικότητα, την οργάνωση και τη συνέπεια των στελεχών της και το αποτέλεσμα της δουλειάς της, πολύ πάνω από τις αρχικές προσδοκίες μου.”
Μάρκος Καρακαλίδης
Μάρκος Καρακαλίδης
Read More
“ Η ΜΕΤΕΘ είναι μια κορυφαία κατασκευαστική εταιρεία. Τα στοιχεία ποιότητας, εμπιστοσύνης και δημιουργικότητας τους δίνουν τη δυνατότητα να ολοκληρώνουν με επιτυχία έργα υψηλών προδιαγραφών, με πρωταρχικό στόχο πάντα την ικανοποίηση του πελάτη..”
Χρήστος Δερμιτζάκης
Χρήστος Δερμιτζάκης
Read More
“ Η συνεργασία μαζί τους ήταν απλά άψογη, αποδεικνύοντας ότι είναι η ιδανική επιλογή για τέτοιου είδους έργα. Συνιστώ ανεπιφύλακτα την εταιρεία αυτή!.”