Έργα ενεργειακής αναβάθμισης

Πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ΄οίκον»

Η εταιρεία δραστηριοποιείται έντονα γύρω από τα εκάστοτε επιδοτούμενα προγράμματα εξοικονόμησης ενέργειας, προσφέροντας υπηρεσίες που καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα από την αυτοψία και την δημιουργία του αρχικού τεχνικού φακέλου και της αίτησης κάθε ακινήτου, μέχρι και την τελική κατασκευή και παράδοση ενός ολοκληρωμένου έργου.

Η εμπειρία στο αντικείμενο σε συνδυασμό με την εμπιστοσύνη που έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε με χιλιάδες πελάτες, μας κατατάσσει ως μία από τις πλέον κατάλληλες και ανταγωνιστικές εταιρείες στην Βόρεια Ελλάδα που ασχολούνται με την εκπόνηση αυτού του είδους έργων.

Επικοινωνία

Είπαν για εμάς

Στη Μετέθ, οι πελάτες μας αποτελούν την κινητήρια δύναμη πίσω από την προσπάθειά μας για συνεχή βελτίωση και αριστεία. Οι γνώμες τους αποτελούν τον πυρήνα της ανατροφοδότησής μας και μας ενθαρρύνουν να συνεχίσουμε να προσφέρουμε την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών στον κατασκευαστικό τομέα.

Καψάλης Χρήστος
Καψάλης Χρήστος
Read More
“ Συνεργάστηκα με την ΜΕΤΕΘ και εντυπωσιάστηκα από την μεθοδικότητα, την οργάνωση και τη συνέπεια των στελεχών της και το αποτέλεσμα της δουλειάς της, πολύ πάνω από τις αρχικές προσδοκίες μου.”
Μάρκος Καρακαλίδης
Μάρκος Καρακαλίδης
Read More
“ Η ΜΕΤΕΘ είναι μια κορυφαία κατασκευαστική εταιρεία. Τα στοιχεία ποιότητας, εμπιστοσύνης και δημιουργικότητας τους δίνουν τη δυνατότητα να ολοκληρώνουν με επιτυχία έργα υψηλών προδιαγραφών, με πρωταρχικό στόχο πάντα την ικανοποίηση του πελάτη..”
Χρήστος Δερμιτζάκης
Χρήστος Δερμιτζάκης
Read More
“ Η συνεργασία μαζί τους ήταν απλά άψογη, αποδεικνύοντας ότι είναι η ιδανική επιλογή για τέτοιου είδους έργα. Συνιστώ ανεπιφύλακτα την εταιρεία αυτή!.”