Παρουσίαση

“ Η ΜΕΤΕΘ Α.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο των υπηρεσιών που σχετίζονται με τις κατασκευές και τα ακίνητα απο το 1997. Η ευρύτητα του αντικειμένου, με πολλές υπηρεσίες όπως Facility/Project management καθώς και έργα ενεργειακής αναβάθμισης, που καλύπτουν γεωγραφικά όλη την Ελλάδα αναδυκνείουν την ΜΕΤΕΘ πανελλαδικά σαν μια απο τις καλύτερες και ποιοτικότερες εταιρείες στο χώρο των κατασκευών.

Πλαισιούμενη από επιστήμονες των απαιτούμενων για το κάθε αντικέιμενό της ειδικοτήτων, και με ένα δίκτυο τοπικών συνεργατών στις πόλεις των περισσότερων νομών της Μακεδονίας, Θράκης, Ηπείρου και Θεσσαλίας, η ΜΕΤΕΘ Α.Ε έχει σήμερα έναν πλουσιότατο απολογισμό δραστηριοτήτων που αφορα:

Επικοινωνία

Είπαν για εμάς

Στη Μετέθ, οι πελάτες μας αποτελούν την κινητήρια δύναμη πίσω από την προσπάθειά μας για συνεχή βελτίωση και αριστεία. Οι γνώμες τους αποτελούν τον πυρήνα της ανατροφοδότησής μας και μας ενθαρρύνουν να συνεχίσουμε να προσφέρουμε την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών στον κατασκευαστικό τομέα.

Καψάλης Χρήστος
Καψάλης Χρήστος
Read More
“ Συνεργάστηκα με την ΜΕΤΕΘ και εντυπωσιάστηκα από την μεθοδικότητα, την οργάνωση και τη συνέπεια των στελεχών της και το αποτέλεσμα της δουλειάς της, πολύ πάνω από τις αρχικές προσδοκίες μου.”
Μάρκος Καρακαλίδης
Μάρκος Καρακαλίδης
Read More
“ Η ΜΕΤΕΘ είναι μια κορυφαία κατασκευαστική εταιρεία. Τα στοιχεία ποιότητας, εμπιστοσύνης και δημιουργικότητας τους δίνουν τη δυνατότητα να ολοκληρώνουν με επιτυχία έργα υψηλών προδιαγραφών, με πρωταρχικό στόχο πάντα την ικανοποίηση του πελάτη..”
Χρήστος Δερμιτζάκης
Χρήστος Δερμιτζάκης
Read More
“ Η συνεργασία μαζί τους ήταν απλά άψογη, αποδεικνύοντας ότι είναι η ιδανική επιλογή για τέτοιου είδους έργα. Συνιστώ ανεπιφύλακτα την εταιρεία αυτή!.”