Ενωτικών

Στη συμβολή των οδών Μοναστηρίου και Ενωτικών δημιουργείται ένα επταώροφο κτίριο κατοικιών που απευθύνεται σε εργαζόμενους, σπουδαστές, και επαγγελματίες του ιστορικού κέντρου και των θεαματικά αναπτυσσόμενων δυτικών περιοχών.

Ο προσεγμένος αρχιτεκτονικός σχεδιασμός και η υψηλή ποιότητα κατασκευής της ΜΕΤΕΘ Α.Ε, προσθέτουν μια δυναμική παρουσία συμβάλλοντας στην ανάπλαση της πλατείας Δημοκρατίας. Το σύνολο των διαμερισμάτων διαθέτουν ένα ή δύο υπνοδωμάτια, με λειτουργικούς χώρους ικανούς να συνδυάσουν άψογα την κατοικία της οικογένειας με την κατοικία του νέου ζευγαριού, του εργένη δικηγόρου ή του φοιτητή.

Η παλέτα των χρωμάτων των όψεων εξασφαλίζει μια ήπια αντιπαράθεση του κτιρίου με τα γειτονικά κτίσματα, ορίζοντας έτσι μια σαφώς πιο σύγχρονη πινελιά στην περιοχή γύρω από την πλατεία.

Επικοινωνία

Είπαν για εμάς

Στη Μετέθ, οι πελάτες μας αποτελούν την κινητήρια δύναμη πίσω από την προσπάθειά μας για συνεχή βελτίωση και αριστεία. Οι γνώμες τους αποτελούν τον πυρήνα της ανατροφοδότησής μας και μας ενθαρρύνουν να συνεχίσουμε να προσφέρουμε την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών στον κατασκευαστικό τομέα.

Καψάλης Χρήστος
Καψάλης Χρήστος
Read More
“ Συνεργάστηκα με την ΜΕΤΕΘ και εντυπωσιάστηκα από την μεθοδικότητα, την οργάνωση και τη συνέπεια των στελεχών της και το αποτέλεσμα της δουλειάς της, πολύ πάνω από τις αρχικές προσδοκίες μου.”
Μάρκος Καρακαλίδης
Μάρκος Καρακαλίδης
Read More
“ Η ΜΕΤΕΘ είναι μια κορυφαία κατασκευαστική εταιρεία. Τα στοιχεία ποιότητας, εμπιστοσύνης και δημιουργικότητας τους δίνουν τη δυνατότητα να ολοκληρώνουν με επιτυχία έργα υψηλών προδιαγραφών, με πρωταρχικό στόχο πάντα την ικανοποίηση του πελάτη..”
Χρήστος Δερμιτζάκης
Χρήστος Δερμιτζάκης
Read More
“ Η συνεργασία μαζί τους ήταν απλά άψογη, αποδεικνύοντας ότι είναι η ιδανική επιλογή για τέτοιου είδους έργα. Συνιστώ ανεπιφύλακτα την εταιρεία αυτή!.”