Μύκονος Καλό λειβάδι

Οι κατοικίες που σχεδιάστηκαν ακολουθούν τα πρότυπα της παραδοσιακής κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής, ενώ παρέχουν ταυτόχρονα όλες τις σύγχρονες υποδομές για απολαυστική διαβίωση.

Η κατασκευαστική φιλοσοφία της ΜΕΤΕΘ Α.Ε. υπαγορεύει τον σχολαστικό σχεδιασμό του οικιστικού συνόλου. Επιπλέον, η αρχιτεκτονική επιλογή της τελικής διάταξης και διάρθρωσης των όγκων αναδεικνύει το οικόπεδο και δημιουργεί ενδιαφέρουσες οπτικές φυγές αφήνοντας σημαντικούς ακάλυπτους χώρους να διαμορφωθούν σε ιδιωτικούς κήπους αποκλειστικής χρήσης.

Η τοποθεσία που χτίστηκαν οι κατοικίες επιτρέπουν στους ένοικους να απολαμβάνουν την αξιοθαύμαστη θέα του νησιού.

Επικοινωνία

Είπαν για εμάς

Στη Μετέθ, οι πελάτες μας αποτελούν την κινητήρια δύναμη πίσω από την προσπάθειά μας για συνεχή βελτίωση και αριστεία. Οι γνώμες τους αποτελούν τον πυρήνα της ανατροφοδότησής μας και μας ενθαρρύνουν να συνεχίσουμε να προσφέρουμε την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών στον κατασκευαστικό τομέα.

Καψάλης Χρήστος
Καψάλης Χρήστος
Read More
“ Συνεργάστηκα με την ΜΕΤΕΘ και εντυπωσιάστηκα από την μεθοδικότητα, την οργάνωση και τη συνέπεια των στελεχών της και το αποτέλεσμα της δουλειάς της, πολύ πάνω από τις αρχικές προσδοκίες μου.”
Μάρκος Καρακαλίδης
Μάρκος Καρακαλίδης
Read More
“ Η ΜΕΤΕΘ είναι μια κορυφαία κατασκευαστική εταιρεία. Τα στοιχεία ποιότητας, εμπιστοσύνης και δημιουργικότητας τους δίνουν τη δυνατότητα να ολοκληρώνουν με επιτυχία έργα υψηλών προδιαγραφών, με πρωταρχικό στόχο πάντα την ικανοποίηση του πελάτη..”
Χρήστος Δερμιτζάκης
Χρήστος Δερμιτζάκης
Read More
“ Η συνεργασία μαζί τους ήταν απλά άψογη, αποδεικνύοντας ότι είναι η ιδανική επιλογή για τέτοιου είδους έργα. Συνιστώ ανεπιφύλακτα την εταιρεία αυτή!.”